Відомий український телеведучий Костянтин Грубич поділився рецептом із Волині. Як зробити смачний, а головне натуральний сік березовий.

Таким чином, повідомляється, що ролик опублікований на You Tube каналі чоловіка, де за ним стежать тисячі людей.

Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео

Тисячі українців на початку весни збирають із бяроз сік, а потім закривають його у банках із різними наповнювачами. Так робить і Ольга Лозовська із родиною на Волині.

Вони всі спускають сік із беріз, і закривають із апельсинами, шипшиною, і навіть із м'ятними цукерками.

Популярні новини зараз

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

Показати ще

У трилітрову банку потрібно кинути п'ять столових ложок цукру і половину ложки лимонної кислоти. Потім все це просто варто залити кип'яченим березовим соком, навіть не потрібно розбавляти водою.

Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео

За сезон сім'я може закрити близько 50 таких банок.

Усередину банки можна класти те, чого душа захоче – апельсини, шипшина, м'ятні цукерки, і навіть гілочку смородини, яка також дає смак.

Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео

І далі просто закочуєте його до банків. Ольга каже, що це натуральний сік, і він набагато смачніший і корисніший, ніж магазинні.

Нагадаємо, що зробити тушонку - як на пошту сходити: рецепт, який стане у нагоді всім.

Раніше ми повідомляли, що в Олів'є, і на бутердроди: рецепт домашньої ковбаси з курки, яку не відрізнити від Лікарської.

Також раніше стало відомо про найсмачнішу аджику з волоських горіхів: "Гамарджоба генацвале" скажуть всі, рецепт.