На цей раз, для тебе, наш любий читачу, є дуже простий рецепт чудової страви. Крихітку люблять робити далеко не у всіх областях країни, проте шанувальників цієї страви все ще дуже багато.
Спеціально для фанатів окрошки у нас з'явився рецепт "з гостринкою", робитимемо "чесночну" окрошку. Ця страва відмінно вгамує спрагу в будь-який з найспекотніших днів.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
Кефір – 0,5 л;
Перець болгарський – 200 г;
Помідори – 100 г;
Огірки – 100 г;
Яйця – 2 шт.;
Листя салату – 2-3 шт.;
Майонез – 80 г;
Часник – 3 зубчики;
Лимон (сік лимона) – 0,25-0,5 шт.;
Сіль – 0,5 ч. ложки;
Перець чорний мелений – 0,25 ч. ложки;
Зелень петрушки (за бажанням) – 1-2 гілочки.
Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Спосіб приготування:
Підготуйте продукти. Перець вимийте, очистіть від насіння, дрібно наріжте.
Помидори помийте і поріжте дрібно. Також помийте та дрібно наріжте огірки.
Салат дрібно наріжте. Часник роздавіть у часнику, змішайте з майонезом, соком лимона, сіллю та перцем.
Яйця відваріть круто (залийте холодною водою, доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин). Очистіть, наріжте часточками. Відкладіть кілька часточок для прикраси, решту дрібно покришіть.
Всі овочі та яйця З'єднайте. Додайте заправку. Перемішайте. Залийте кефіром. Добре перемішайте і прикрасьте зверху скибочками круто звареного яйця або дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Окрошка повинна вийти дуже густою. Обов'язково спробуй зробити крошку за цим рецептом, не пошкодуєш.
Нагадаємо, зробити тушонку - як на пошту сходити: рецепт, який стане у нагоді всім.
Раніше повідомлялося, і в Олів'ї, і на бутерброди: рецепт домашньої ковбаси з курки, яку не відрізнити від Лікарської.
Також, тримайте хліб свіжим довше: секретний інгредієнт, який змінить все.