Крабові палички – інгредієнт, який вже давно завоював популярність серед споживачів завдяки своєму чудовому смаку та легкості у використанні.
Зазвичай ми купуємо їх у охолодженому вигляді, вірячи, що саме так вони найкраще зберігають свої якості. І купуємо саме на новорічні свята, щоби зробити салат. Однак, як виявляється, маленький кулінарний трюк може перетворити звичайні крабові палички на щось воістину неймовірне! І що можна робити цілий рік.
Деякі досвідчені господині рекомендують смажити крабові палички.
Попереднє швидке обсмажування робить палички більш насиченими та надає їм цікавого аромату. Завдяки цьому додавання таких паличок у салат здатне суттєво підвищити його смакові якості.
Більше ніяких бусиків та бійок з ухилянтами: ТЦК зобов'язали проводити мобілізацію за новими правилами
Розкривайте ширше гаманці: в Україні встановили тарифи на світло на найближчі півроку
Останні копійки відбиратимуть: українців хочуть зобов'язати сплачувати податки за всі перекази на карти
Перерахунок пенсійних виплат: хто зі стареньких у червні отримає довгоочікувані надбавки
Спершу акуратно звільніть крабові палички від будь-якої плівки. Далі трохи прогрійте сковороду та додайте невелику кількість олії. При цьому важливо вибрати масло без яскраво вираженого смаку або запаху, щоб воно не перебивало смак самих паличок. Процес обсмажування має бути швидким – смажте палички з кожного боку трохи більше двох хвилин. Після обсмажування дайте паличкам охолонути, потім наріжте їх і додайте до улюбленого салату.
Спробуйте смажені крабові палички в улюблених салатах і здивуйте рідних новими несподіваними смаковими нотками.
Нагадаємо, пасхальний салат стане окрасою вашого столу: простий рецепт
Як повідомляв "Знай.ua", набрид кефірний і мінералковий маринад для шашлику - спробуйте лимонний або кавовий, 4 рецепти
Знай.uа писав, змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще Наполеона: рецепт без випічки