Котлети готують майже у кожній українській родині. Не має значення, овочеві чи м'ясні. Усі господині мають свої секрети приготування цієї страви, але якщо ваші котлети все ще виходять сухими та несмачними, скористайтеся цією хитрістю.

У приготуванні котлет є безліч нюансів - від вибору фаршу до самої смаження, тому до справи потрібно поставитися відповідально.

Котлети, фото mirhitrostey

Зазвичай котлети готують на сковороді, не морочачись, тому часто вони виходять сухими. Але один маленький прийом допоможе зробити страву соковитим.

Спочатку котлети потрібно смажити на великому вогні, а потім зменшити його. Таким чином ви отримуєте рум'яну скоринку, але при цьому сік не витікає. Все ж таки, щоб перестрахуватися, після смаження їх можна ненадовго залишити в духовці.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Не поспішайте викладати котлети на тарілку після смаження, розмістіть їх на деку з пергаментним папером або на сковороді. Після цього розігрійте духовку до 180 градусів і залиште в ній котлети всього на 5-10 хвилин.

Котлети, фото mirhitrostey

Після такої хитрості не доведеться перейматися тим, що котлети вийдуть сухими, адже соковитість у такому разі гарантована.

Нагадаємо, що набрид кефірний і мінералковий маринад для шашлику - спробуйте лимонний або кавовий, 4 рецепти.

Раніше ми повідомляли, що змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки.

Також стало відомо, що ніколи не смажили крабові палички? Салат від цього стане смачнішим - покрокова інструкція.