Вікторія, автор популярного кулінарного блогу oh_vikka в Instagram, поділилася рецептом приготування найніжнішої сирної запіканки з найпростіших інгредієнтів.

Вона запевняє, що ця смакота сподобається як дорослим, так і дітям, а процес її приготування є максимально легким та швидким.

Сирна запіканка з горіхами та яблуками. Фото: скрін

Для приготування запіканки у формі розміром 26 на 22 сантиметри знадобляться такі продукти: 700-750 г сиру з жирністю 9%, 100 г сметани жирністю 20%, 100 г цукру, пакетик ванільного цукру, 30 г кукурудзяного. цукрова пудра для оздоблення.

Процес приготування починається зі змішування всіх інгредієнтів, крім яблук та цукрової пудри, в одному посуді. Сир, сметану, цукор, ванільний цукор, яйця та крохмаль слід ретельно збити за допомогою занурювального блендера до отримання однорідної маси.

Популярні новини зараз

Непридатним до служби загрожує мобілізація: як оскаржити висновок ВЛК за новими правилами

Працюй або жебракуй: пенсіонерів поставили перед вибором

"Сюрприз" під ялинку: з 1 січня подорожчають одразу три комунальні послуги

Українцям дали шанс збільшити "Тисячу Зеленського" ще на 100 грн: як отримати бонус

Показати ще

Наступним кроком є ​​підготовка форми для запікання. Її потрібно застелити пергаментним папером, після чого акуратно викласти до неї приготовлену сирну масу. Зверху на масу поступово розкладаються шматочки нарізаних яблук.

Сирна запіканка. Фото Instagram

Тепер запіканка готова до випікання. Її необхідно поставити в розігріту до 180 градусів Цельсія духовку приблизно на годину. За цей час сирна суміш з яблуками повинна добре запектись та придбати апетитний золотистий колір.

Після того як запіканка охолоне, її слід присипати цукровою пудрою, що надасть стравам ще більшої привабливості та додаткового смакового відтінку.

Нагадаємо, ідеальний рецепт тіста, яке підійде абсолютно скрізь: піца та пиріжки будуть божественними

Як повідомляв "Знай.ua", лаваш на сковороді з сиром: як приготувати швидку та ароматну вечерю

Знай.ua писав, смак літа в кожному шматочку: як приготувати ідеальні лимонні кекси