Картопляні сирники здивують своїм неперевершеним смаком. Готувати просто та економно.
Крім того, несолодкі сирники із задоволенням їдять чоловіки, у той час, як від солодких часто відмовляються. Такі сирники не лише смачні, а й ситні.
Зазвичай, якщо залишається картопляне пюре, то прилаштувати залишки не так просто, тому пропонуємо господаркам зробити ці незвичайні сирники - міксуючи сир з картопляним пюре. Також можна приготувати страву – зваривши картоплю окремо.
Продукти (на 8 порцій):
- кисломолочний сир (жирністю 9%) – 300 г;
- картопля – 300 г (в очищеному вигляді);
- борошно - 60 г;
- яйце – 1 шт.;
- олія рослинна – 50 мл;
- цукор – 1 ч.л. ліжка;
- сіль за смаком.
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Картоплю передавити в пюре, також перебити міксером або передавити кисломолочний сир. У масу додати яйця, щоб вийшла однорідна маса.
У сирно-картопляну основу далі потрібно додати борошно (30 г), цукор і 1 щіпку солі, можна додати перчику. Вимісити тісто, додаючи|добавляти| муку|борошно|. Сформувати з|із| тесту кульки і смажити на розігрітій сковороді. Смажити слід на середньому вогні по 4-5 хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
Для подачі сирників можна підготувати незвичайну заправку. Для цього цибулю потрібно очистити та нарізати кубиками, потім обсмажити на олії (30 мл) до золотистого кольору.
Обсмажену цибулю викладають на сирники та подають окремо сметану.
Нагадаємо, що замість води краще пиво: як приготувати найсмачніші млинці, рецепт.
Раніше ми повідомляли, що цей суп готуватимете ціле літо: болгарський холодний Таратор освіжатиме в спеку.
Також стало відомо, що збирай друзів та шукай дрова: колекційний рецепт ніжної курочки у світлому пиві.