Любителям родзинок буде незвичайно, це перевернуте уявлення про звичайну страву.
Для приготування соковитих пельменів за японським рецептом необхідно дотримуватись певних правил.
Для тесту слід взяти борошна – півтори склянки, води – півсклянки, кукурудзяного крохмалю одну столову ложку та півчайну ложку солі.
Для начинки
Фарш – 300 г, капуста пекінська – 7 листя, цибуля ріпчаста – 1 штука, часник 1 зубчик, чайна ложка горілки, столова ложка олії, кукурудзяний крохмаль одна столова ложка. Також цукор імбир та чорний перець мелений. Ці інгредієнти також додати по одній чайній ложці.
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Горілка відмінно покращує смакові якості, прискорить приготування страви або допоможе продезінфікувати консервацію.
Нарізати цибулю та часник дрібними шматками додати в м'ясний фарш разом із цукром, меленим перцем та імбиром. Після цього додати горілку соєвий соус для того, щоб суміш стала густою домішати крохмалю. Фарш ретельно перемішати, додати|добавляти| порубану капусту і знову перемішати.
Щоб зробити тісто, слід змішати борошно з крохмалем, додати сіль та воду, щоб вийшло однорідне тісто. Розкачати тісто, сформувати кружечки за допомогою чашки та викласти трохи начинки та добре скріпити краї.
Обсмажити пельмені на сковороді протягом декількох хвилин до рум'яної скоринки, потім додати окропу в сковороду прикрити кришкою і залишити на сковороді протягом 15 хвилин.
Нагадаємо, що 90% не знають, як це робиться: найпопулярніша помилка при приготуванні пюре.
Раніше ми повідомляли, що ви не знали, але на вашій кухні 100% є "вибухівка" - і це не газ: який продукт будь-якої миті може "здетонувати".
Також стало відомо про ідеальний рецепт домашньої ковбаски без сала, яка підійде і дітям, і тим, хто худне .