Коли немає часу возитися з тістом, а солодощі з магазину вже набридли, приготуйте цей смачний пиріг. Треба лише з’єднати усі інгредієнти та відправити пиріг у духовку.
Інгредієнти:
-
200 г борошна
-
3 яйця
-
120 г цукру
Популярні новини заразРосія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
-
10 г ванільного цукру
-
100 мл молока
-
50 г вершкового масла
-
3 ст.л. какао
-
1 ч.л. розпушувача
-
Сіль за смаком
Спосіб приготування:
-
Просійте борошно, какао, розпушувач і додайте щіпку солі для підсилення смаку. Перемішайте ці сухі інгредієнти у великій мисці.
-
У іншій ємкості ретельно збийте яйця з цукром до однорідності. Додайте ванільний цукор та молоко, і продовжуйте збивати до плавної консистенції.
-
Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовці або на плиті, додайте його до збитої суміші яєць та добре перемішайте.
-
Поступово додавайте сухі інгредієнти до рідкої суміші, помішуючи, доки не отримаєте однорідне тісто.
-
Перемістіть тісто в підготовлену форму для запікання, змащену маслом або викладену пергаментом.
-
Випікайте пиріг у попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів Цельсія протягом 20 хвилин. Ви можете перевірити готовність шпажкою: якщо вона залишиться сухою, пиріг готовий!
-
Вийміть пиріг із духовки і дайте йому трошки охолонути перед подачею.
Подавайте пиріг за бажанням зі свіжими ягодами, ванільним морозивом або просто смакуйте ним за чашкою ароматної кави чи чаю.
Раніше ми розповідали Що смажать першим – цибулю, чи м'ясо? Досвідчений кухар зумів здивувати відповіддю
Нагадаємо, Жодної духовки, але всі будуть задоволені: рецепт пиріжків з м'ясом, які захоче навіть ваша бабуся