Маючи готове листкове тісто, можна приготувати силу безліч цікавих закусок, швидких перекусів і домашніх пиріжків.
Пропонуємо вам пиріжки із листкового тіста з сиром та шпинатом, на приготування яких піде не більше 5 хвилин.
Що потрібно
Листкове-дріжджове тісто (1 кг), яйце (1 шт.), Сіль, кунжут, домашній кисломолочний сир (400 г), заморожений шпинат (200 г).
Як робити
Тісто попередньо витягніть з холодильника для розморожування. Потім перекладіть його на робочу поверхню або силіконовий килимок і розкотіть завтовшки 3-4 мм. За потреби злегка посипати борошном.
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Для начинки розморозьте шпинат і з'єднайте з сиром, посоліть до смаку. Якщо використовуєте свіжу зелень, ретельно промийте її, просушіть і дрібно наріжте.
Тісто наріжте на квадратики 6*6 см. На кожен викладіть начинку і зліпите трикутники. По краях пройдіть вилкою, щоб начинка добре трималася всередині.
Духовку розігрійте до 180 градусів. Деко застеліть пергаментом і викладіть пиріжки з листкового тіста. Зверху змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом.
Випікайте трикутники до рум'яного кольору приблизно 5-10 хвилин|мінути|. Час приготування залежить від особливостей духовки.
Нагадаємо, що свинина з яблуком віднесе вас до небес: дуже смачні прошарки, які замінять ранкові бутерброди.
Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди .