Хачапурі є стравою грузинської кухні, але українці від нього теж божеволіють. Технологія приготування не така вже й проста, якщо говорити про хачапурі по-аджарськи, проте лінивіший варіант можна приготувати самостійно.

У домашніх умовах також можна приготувати смачну страву, при цьому знадобиться тільки сковорода, ніякої духовки та складних процесів. Цей рецепт хачапурі на основі сиру та твердого сиру, але можна використовувати і сулугуні, все залежить від ваших уподобань.

хачапурі, фото з вільних джерел

Які інгредієнти знадобляться:

  • 500 гр сиру;
  • 5 курячих яєць;
  • 1 пучок кропу;
  • 150 гр твердого сыра;
  • 80 гр пшеничного борошна;
  • дрібка солі.

Як приготувати хачапурі:

Популярні новини зараз

У "Резерв+" з'явилась "мітка ухилянта": як виправити свої взаємовідносини з ТЦК

Пенсіонери можуть отримати тисячу гривень на ліки: кому та на яких умовах виплатять допомогу

Українців накриють масштабні перевірки у липні: нові правила варто знати, аби не втратити виплати

Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування

Показати ще

У глибокій мисці змішати сир, яйця та сіль, додати дрібно нарізану зелень. Туди ж викласти борошно та тертий сир, перемішати.

Розділити тісто на 5 рівних частин. Нагріти сковороду і, не наливаючи олію, викласти "млинець" із тіста. Накрити кришкою, почекати 5 хвилин, поки низ хачапурі підсмажиться.

Потім перевернути його та до готовності обсмажити з іншого боку. Таку процедуру провести з усім тестом, подавати хачапурі до гарячого столу.

Хачапурі, depositphotos

Нагадаємо, що свинина з яблуком віднесе вас до небес: дуже смачні прошарки, які замінять ранкові бутерброди.

Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди.

Також стало відомо, що смачний та оригінальний: рецепт салату в трубочках із крабових паличок.