Хачапурі є стравою грузинської кухні, але українці від нього теж божеволіють. Технологія приготування не така вже й проста, якщо говорити про хачапурі по-аджарськи, проте лінивіший варіант можна приготувати самостійно.
У домашніх умовах також можна приготувати смачну страву, при цьому знадобиться тільки сковорода, ніякої духовки та складних процесів. Цей рецепт хачапурі на основі сиру та твердого сиру, але можна використовувати і сулугуні, все залежить від ваших уподобань.
Які інгредієнти знадобляться:
- 500 гр сиру;
- 5 курячих яєць;
- 1 пучок кропу;
- 150 гр твердого сыра;
- 80 гр пшеничного борошна;
- дрібка солі.
Як приготувати хачапурі:
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
У глибокій мисці змішати сир, яйця та сіль, додати дрібно нарізану зелень. Туди ж викласти борошно та тертий сир, перемішати.
Розділити тісто на 5 рівних частин. Нагріти сковороду і, не наливаючи олію, викласти "млинець" із тіста. Накрити кришкою, почекати 5 хвилин, поки низ хачапурі підсмажиться.
Потім перевернути його та до готовності обсмажити з іншого боку. Таку процедуру провести з усім тестом, подавати хачапурі до гарячого столу.
Нагадаємо, що свинина з яблуком віднесе вас до небес: дуже смачні прошарки, які замінять ранкові бутерброди.
Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди.
Також стало відомо, що смачний та оригінальний: рецепт салату в трубочках із крабових паличок.