Кожен із нас пам'ятає смак гарячих бутербродів, які уплітаються дуже швидко та з великим апетитом.
А якщо удосконалити рецепт і приготувати повноцінну закуску, яку не соромно буде подати гостям на стіл?
Приготувати такий фарширований батон з м'ясом, грибами і сиром не складе великих труднощів. Крім того, інгредієнти можна змінювати або додавати, залежно від переваг. Виглядає така закуска справді апетитно та гідно, а на смак – ще краще.
Які інгредієнти знадобляться:
- батон 1 шт.
- фарш 200 г
- вершки 200 мл
- гриби 150 г
- тертий сир 100г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- зелень
- приправи та сіль за смаком
Як приготувати фаршований батон:
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
- З батона зрізати верхню частину, м'якоть дістати обережно, щоб не пошкодити стінки. Залити вершками.
- Цибулю нарізати перемішати з|із| м'ясним фаршем, смажити на сковороді зі спеціями. Гриби нарізати скибочками, смажити до готовності, волога має випаруватися.
- Перемішати фарш, м'якоть із вершками, зелень, гриби. Масою наповнити батон, забрати в духовку на двадцять хвилин, температура приготування – 190 градусів. За п'ять хвилин до готовності посипати тертим сиром, щоб вийшла золота скоринка.
Нагадаємо про рецепт цукатів з моркви , смак яких буде непросто розгадати.
Раніше ми повідомляли, що спека прийшла - діставай холодненьке: рецепт корисного морозива з двох інгредієнтів.
Також стало відомо, що ковбаски теж можна і потрібно маринувати: секретний рецепт для пікніка замінить будь-який шашлик.