За часи війни ми зрозуміли, як треба цінувати кожен момент життя. Тому дуже важливо якомога частіше бачитися з рідними, зігрівати один одного теплими бесідами і балувати один одного смакотами.
Рецепт пісочного печива дуже економний та надзвичайно простий. Відомий кулінарний блогер Лілія Колір поділилася своїм рецептом. 
Інгредієнти
• 1 яйце (3,45 грн) 
• вода – 100 мл 
• 100 мл соняшникової олії (7 грн) 
• 2 пакетики ванільного цукру по 16 г (3 грн) 
• 350 г борошна (6 грн) 
• 2 ч. л. розпушувача (3 грн) 
• 50 г цукрової пудри (4 грн)
Різко вдарять морози: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться
Карткові перекази за новими правилами: кого банк відправить у "чорний список"
Рецепт печива
Змішайте в глибокій ємності яйце, соняшникову олію та воду, додайте ванільний цукор і добре перемішайте.
Пшеничне борошно потрібно просіяти і змішати з розпушувачем. Додайте її до рідких компонентів тесту двома частинами. Замісіть тісто – спочатку можна використати ложку, потім вимішати руками. Повинно вийти м'яке та еластичне тісто.
Застеліть лист пергаментним папером. Відривайте невеликі шматочки тіста і формуйте з нього джгутики. Тісто можна розкачати та вирізати з нього фігурки будь-якої форми – за бажанням.
Печиво потрібно випікати близько півгодини за температури 170-180 градусів. Перед подачею його потрібно обваляти у цукровій пудрі. Ідеальне доповнення до кави, чаю чи какао готове.
Нагадаємо, що квашена та свіжа капуста, м'ясо та копченості – найкраща ідея: рецепт відомого бігосу.
Раніше ми повідомляли, що ці курячі млинці замінять вам усе: рецепт, який хочуть мати найкращі кулінари.