Відомий український кулінар Євген Клопотенко розкрив свій рецепт вишневого варення, яке стане ідеальним доповненням до будь-якої випічки чи десерту.

"Коли починається сезон вишні, ми завжди не знаємо, за що хапатися в першу чергу. Чи то ліпити вареники, чи то варити компот, чи заморожувати ягоди. Щоб зберегти улюблений смак надовго, пропоную приготувати вишневе варення", - зазначив Клопотенко.

Євген Клопотенко

За його словами, таке варення чудово підходить до тостів чи оладок. Також його можна додати в пломбір або тертий пиріг.

"Як би дивно це не звучало, але варення любить спеції. Бадьян, гострий перець, імбир, корицю. Лише кілька зірочок бадьяну чи дрібка меленого імбиру, паличка кориці можуть підняти смак вашого улюбленого варення на щабель вище", - зазначив кулінар.

Популярні новини зараз

Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто

5 хвилин роботи – сотні гривень економії: як підготувати батареї до зими і менше платити за опалення

Пенсіонери отримають нову грошову допомогу: кому, коли та скільки виплатять

У Міненерго вирішили долю тарифів: скільки платитимемо за світло, тепло та гарячу воду

Показати ще

Інгредієнти:

  • вишня без кісточок - 1 кг:
  • цукор - 600 г;
  • кориця – 2 палички.

Спосіб приготування:

За його словами, таке варення чудово підходить до тостів чи оладок. Також його можна додати в пломбір або тертий пиріг.

"Як би дивно це не звучало, але варення любить спеції. Бадьян, гострий перець, імбир, корицю. Лише кілька зірочок бадьяну чи дрібка меленого імбиру, паличка кориці можуть підняти смак вашого улюбленого варення на щабель вище", - зазначив кулінар.

Вишня в желе, кадр з відео