Іноді хочеться чогось смачного, але не тяжкого. Щоб і перекусити, і не шкодувати потім. Ми маємо рецепт саме такої закуски — кабачкові рулетики, які можна приготувати за півгодини, а з'їсти за п'ять хвилин.

Це ідеальний варіант для літнього столу, пікніка або просто "щось до фільму".

Кабачкові рулетики, кадр з відео

Що потрібно:

  • 1 кабачок
  • 2 яйця
  • 4 столові ложки борошна
  • 1 помідор
  • Кілька листя салату

Для соусу:

  • 1 ст. л. сметани
  • 2 ст. л. майонезу
  • 2 зубчики часнику

Як готувати:

  1. Нарізаємо кабачок вздовж тонкими пластинами - що тонше, тим краще. Злегка підсолюємо з двох боків, обвалюємо в муці, потім - в яйці. Смажимо на сковороді з невеликою кількістю олії до золотистої скоринки з двох боків.

    Кабачкові рулетики, кадр з відео

    Популярні новини зараз

    Пенсіонерам виплатять 12 500 грн: кому і що треба подати у ПФУ

    Українцям виплатять щорічну допомогу: як отримати 3000 гривень

    Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК

    Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)

    Показати ще
  2. Переходимо до соусу: змішуємо сметану, майонез та подрібнений часник. Просто, але дуже запашно.

  3. Готові слайси кабачка трохи остуджуємо, змащуємо соусом, додаємо лист салату і часточку помідора. Повертаємо все в акуратний рулетик - і готове!

Можна подавати відразу, а можна прибрати в холодильник – вони відмінно тримають форму та смак наступного дня. Закуска виходить і свіжою, і ситною, а ще ефектною. Не дивуйтеся, якщо ваші гості подумають, що ви стояли біля плити годинами. Секрет залишиться між нами.

Кабачкові рулетики, кадр з відео

Порада: якщо хочеться пікантності, додайте в соус трохи лимонного соку або гострого перцю. А якщо хочете пограти з начинкою, спробуйте замінити салат та помідори на сир та шинку – вийде зовсім інша, але не менш смачна історія.

Нагадаємо, що запіканка, яка краща за "класичну": рецепт картопляної магії з помідорами та шпинатом.

Раніше ми повідомляли про в арені, яка пахне влітку: рецепт ніжної насолоди з персиків та яблук.