Виявляється, існує простіший спосіб приготувати макарони, який дасть страві більш насичений, ароматний та кремовий смак. Все, що вам потрібно зробити, це приготувати їх на сковороді, а не в традиційній каструлі, повідомляє Еxpress.
Кухар Хосе Томас Месен поділився справді простим методом ідеального приготування пасти, а також скороченням часу приготування: "Я ділюся цим, тому що кожен - гурман, зайнятий батько, нерозумний студент коледжу - хто не знає цього методу, повинен знати. Тому що, без перебільшення, це має бути ваш улюблений спосіб приготування пасти".
Приготування макаронів на сковороді означає, що використовується менше води, тому вони киплять швидше, ніж якби ви використовували каструлю.
Сковороди більш мілкі та ширші, що дає змогу готувати всі інгредієнти разом, дозволяючи макаронам увібрати аромати для набагато смачнішої страви. Під час варіння паста виділяє крохмаль, який допомагає загуснути соус і робить його більш вершковим, не додаючи надмірної кількості жирних інгредієнтів. Це простий метод приготування, але він допомагає приготувати смачну пасту без особливих зусиль, а також заощадити на митті посуду пізніше.
Чекати залишилося недовго: екстрасенс назвав дату завершення війни в Україні
Відстрочка і ВЛК: чи зможе ТЦК забрати просто з вулиці
Гороскоп на тиждень 4-10 серпня для всіх знаків Зодіаку: терпіння Львів, напруга Скорпіонів та перемога Риб
Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини
Як приготувати пасту на сковороді?
Вам знадобиться:
- 150 г спагеті;
- 500 г помідорів чері;
- 50 г свіжого листя базиліка;
- 50 г зелених оливок;
- дві столові ложки оливкової олії;
- одна столова ложка чорного перцю;
- одна чайна ложка морської солі;
- тертий сир (пармезан).
Для початку розріжте всі помідори чері та оливки навпіл, потім наріжте листя базиліка смужками.
Покладіть помідори, оливки та базилік у широку сковороду. Також додайте спагеті, оливкову олію, морську сіль, перець та тертий пармезан. Додайте стільки води, щоб покрити пасту. Кількість води, яка вам знадобиться, залежить від розміру пательні, але не хвилюйтеся, якщо ви додасте забагато або замало, оскільки це можна легко виправити.
Поставте сковороду на плиту на сильний вогонь і варіть 15 хвилин, періодично помішуючи. Ваша проста, але неймовірно смачна паста має бути ідеально приготовлена, коли час закінчиться.
Одна якщо паста все ще здається твердою, додайте трохи більше води та варіть ще кілька хвилин. Якщо соус здається занадто рідким, продовжуйте готувати на сильному вогні, поки не випарується більша частина води.
Раніше портал Знай писав про те, що кукурудзу не тільки варити: 5 вибухових літніх рецептів, які ви точно не куштували, навіть десерт.
Також портал повідомляв, як приготувати запечені кабачки з пармезаном та паприкою: картопля фрі відпочиває.
Крім того, ми інформували про найкращі рецепти чорничного варення: від бабусиної класики до пікантних експериментів.