Журналіст та ведучий програми "Знак якості" Костянтин Грубич поділився смачним рецептом. Він показав ідеальний спосіб замаринувати куряче філе та запекти його під яблуками.
"Фішка цієї страви захована в маринаді і "шубі" з цибулі і яблук. Ідею поцупив, коли вчергове намагався надати своїй "віковій" фігурі колишньої стрункості. Пару кілограмів дійсно пішли у небуття, бо режим харчування на кус-кусі із куркою протягом двох тижнів виявився ефективним. Вага не повертається вже другий місяць, не дивлячись на новорічне обжиралово.", - написав він.
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
- 2 ст. ложки густої сметани
- 1 ст. ложка гірчиці
- 1 ч. ложка паприки
- 2 ч. ложки меду
- 1 ст. ложка соєвого соусу
- 1 ст. ложка олії
- 1/2 ч. ложки прянощів або чорного меленого перцю
- сіль - до смаку (бо є вже солоний соєвий соус)
Приготування:
М'ясо порізати на частини і замаринувати його на 5-6 годин. Після кількох годин маринування викладаємо розрізані вздовж навпіл частинки філе на деко, присипаємо зверху посіченими цибулею та тертим яблуком з розрахунком по 2 штуки на кілограм курки. Ставимо в розігріту до 180-200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву
Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.