Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порція: 2
Інгредієнт:
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, нарізати
250 мл курячого або овочевого бульйону
200 г брокколі
сіль і мелений чорний перець
вершки, для подачі
Приготування:
1. Нагріваємо масло в сковороді і обсмажуємо часник 1-2 хвилини.
2. Виливаємо курячий або овочевий бульйон в каструлю і додаємо брокколі.
3. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь, варимо 10-12 хвилин, поки брокколі не стане м'якою.
4. Приправляємо сіллю і перцем, а потім кладемо в блендер. Збиваємо до однорідної консистенції .
5. Розливаємо суп в сервірувальні миски і прикрашаємо вершками.
Мобілізованих масово знімають з військового обліку: у "Резерв+" з'явились загадкові статуси
Гороскоп на сьогодні, 1 червня: кому початок місяця принесе радість, а кому – несподівані виклики
Більше ніяких бусиків та бійок з ухилянтами: ТЦК зобов'язали проводити мобілізацію за новими правилами
Розкривайте ширше гаманці: в Україні встановили тарифи на світло на найближчі півроку
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хліба з коричневим соусом.