Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порція: 2
Інгредієнт:
1 ст. л. оливкової олії
1 зубчик часнику, нарізати
250 мл курячого або овочевого бульйону
200 г брокколі
сіль і мелений чорний перець
вершки, для подачі
Приготування:
1. Нагріваємо масло в сковороді і обсмажуємо часник 1-2 хвилини.
2. Виливаємо курячий або овочевий бульйон в каструлю і додаємо брокколі.
3. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь, варимо 10-12 хвилин, поки брокколі не стане м'якою.
4. Приправляємо сіллю і перцем, а потім кладемо в блендер. Збиваємо до однорідної консистенції .
5. Розливаємо суп в сервірувальні миски і прикрашаємо вершками.
До 6 грн за 1 кВт: коли в Україні планують підняти тариф на світло
ТЦК готує масові рейди на вулицях та блокпостах: на кого полюватимуть
Пенсіонерам виплатять по 870 гривень на місяць: хто отримає надбавку
Коли скінчиться пенсія по інвалідності: в Пенсійному фонді надали роз'яснення
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хліба з коричневим соусом.