Ароматний пунш - це ідеальний святковий напій, який легко зігріє у зимовий морозяний вечір. Пунші є різновидом коктейлів на основі фруктового соку з додаванням шматочків фруктів.
Пунш зазвичай подається у великій чаші, що вміщає до 10 літрів напою, а п'ють його з високих склянок або хайболів об'ємом 275 мл. Він чимось схожий на глінтвейн. Приготувати за бажанням можна й безалкогольний варіант. Рецептом яблучного пуншу поділився телеграм-канал "Смачний телеграм | Рецепти".
Інгредієнти:
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
- яблука - 3 шт.
- паличка кориці - 1 шт.
- бадьян - 4-5 шт.
- гвоздика - 4-5 шт.
- лимон - 0,5 шт.
- чорний чай з добавками - 2 ст. л.
- кип'яток - 1 л.
- мед - 4-5 ст. л.
- ванільний цукор або стручок ванілі - 1 пакетик
- ром - 2-3 стопки
- кардамон за бажанням
Приготування:
У пунш можна додати й інші інгредієнти, але важливо, щоб вони всі були не мелені. Спершу потрібно заварити міцний чай, перелити в товстостінний казанок і додати всі інгредієнти. Нагріти напій, але не кип'ятити.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", Грубич показав, як готувати різдвяну підливу із сушених грибів: до вареників і каш на Святвечір. Костянтин Грубич показав універсальну страву
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості