Відмінний рецепт приготування вермішелі зі смаженими овочами на сковороді. На обжарку цибулі, перцю і стручкової квасолі йде близько 10-15 хвилин, на приготування всього блюда не більше 30 хвилин. У підсумку виходить смачний гарнір до м'яса або риби. Така вермішель відмінно підійде і як основне блюдо, якщо її подати з м'ясними або овочевими салатами. Просто в приготуванні, швидко і дуже смачно!
Інгредієнти:
- Вермішель-200 гр.;
- Рослинна олія - 1 ст. ложка + 1 ст. ложка;
- Сіль, перець (за смаком);
- Цибулина - 1 шт.;
- Болгарський перець - 1 шт.;
- Стручкова квасоля - 200 гр.
Приготування:
1.На рослинній олії обсмажуємо вермішель, постійно помішуючи. Чекаємо поки вермішель потемнішає.
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
2. Заливаємо вермішель окропом. Вода повинна її повністю покрити.
3. Солимо. Постійно перемішуємо, щоб вермішель не злиплася.
4. Коли вода вбереться, знімаємо з вогню і накриваємо кришкою. Нехай настоїться.
5. В цей час обсмажуємо на рослинній олії або на антипригарній сковороді без масла дрібно нарізану цибулину, додаємо болгарський перець і стручкову квасолю.
6.Солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо до м'якості овочів на середньому вогні.
7. З'єднуємо овочі і вермішель.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше Студенти та пенсіонери зацінять: швидкий суп з сосисками та вермішеллю
Як повідомляє портал «Знай.иа» Молочна вермішель, котлети, гуляш з підливою і не тільки-улюблені страви радянських їдалень
Також «Знай.иа " писав, що Ніколи не зливайте воду з макаронів, ви втрачаєте чудове блюдо