Сира аджика з помідорів і часнику на зиму без варіння – це не тільки смачно, але і неймовірно корисно. Рецептів приготування аджики дуже багато. Пропонуємо вам рецепт аджики без варіння, тобто холодним способом. Виходить дуже смачно!

Інгредієнт:

  • 5 кг помідорів,
  • 1 кг солодкого перцю,
  • 16 штук гіркого перцю,
  • 300 г часнику,
  • 0,5 кг хрону,
  • 1 склянка солі,
  • 2 склянки оцту,
  • 2 склянки цукру.

Аджика, скріншот: YouTube

Приготування:

1. З перців зрізати тільки хвостики, насіння не вичищати.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

2. Всі інгредієнти перемолоти в м'ясорубці, включаючи насіння з перцю.

3. Додати цукор, сіль, оцет.

4. Дати аджиці постояти хвилин 50.

5. Далі розливаємо по ємностям. Кип'ятити нічого не потрібно.

6. Зберігається добре в пляшках без холодильника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Рецепт баклажанів "по-особливому" для тих, кому не вистачає пікантності в страві. Ця закуска прикрасить будь-який святковий стіл. Її можна їсти як влітку, так і зробити заготовку на зиму.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мариноване асорті з огірків і помідорів на зиму: солодке і гостре в одній банці. Такий рецепт стане паличкою-виручалочкою на будь-які випадки і врятує за часів, коли буде зовсім лінь щось готувати

Також «Знай.иа " писав, що Кабачкова аджика-рецепт овочевого соусу з м'яким смаком для бутербродів і основних страв. Від класичної кабачкова аджика відрізняється м'якістю смаку і тим, що подавати її у вигляді окремого соус потрібно у великих кількостях.