Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнтів:
2 ст. л. оливкової олії
2 зубчики часнику
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
1 велика цибулина
1 кг фаршу
1 банка консервованих помідорів
1 ч. л. орегано
1/2 ч. л. гострого перцю
350 г сиру моцарелла
300 г сиру пармезан
200 г сиру Рікотта
Приготування:
1. Нарізаємо часник, цибулю. Розігріваємо каструлю, додаємо масло і обсмажуємо цибулю і часник.
2. Додаємо фарш і смажимо до готовності. Додаємо помідори і розминаємо.
3. Виливаємо томатний сік і перемішуємо. Варимо суміш на повільному вогні протягом 15 хвилин.
4. Додаємо приправи: сіль, чорний перець, орегано і перемішуємо.
5. Варимо макарони до напівготовності.
6. Кладемо третину соусу в окрему миску і охолоджуємо.
7. Рікотту викладаємо в глибоку миску, натираємо моцарелу, вбиваємо яйце.
8. Інтенсивно перемішуємо сирну суміш до однорідності.
9. Додаємо в макарони соус і добре перемішуємо.
10. Викладаємо макарони в форму для запікання, зверху виливаємо соус.
11. Натираємо зверху пармезан.
12. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.
На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт домашніх шоколадних трюфелів.