Хто не любив домашньої ароматної випічки? Її запах не зрівнятися з тією, що зустрічається вам на полицях магазинів. Тому ми вирішили поділиться простим і бюджетним способом приготування хліба з хрусткою скоринкою.
Список продуктів:
1 яйце
315 гр сметани (або будь-якого іншого кисломолочного продукту)
Практично друга пенсія: літні українці отримають значну надбавку
Штрафи впаяють по-повній: податкова попередила про зміни з 1 серпня
Торкнеться клієнтів усіх банків: в Україні з 1 серпня нові правила розрахунку карткою
В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів
300-320 гр борошна (бажано цільнозернову, пшеничну)
10 гр розпушувача для тіста
Сіль (додаємо за смаком)
Насіння льону + насіння (будь-які, за вашим бажанням)
Як готувати домашній хліб?
Яйця змішати зі сметаною, додати сіль, насіння льону і розпушувач. Далі-борошно і вимішуємо тісто, поки не утворюється однорідна грудка.
Якщо тісто липне до рук, то змащуємо їх маслом і формуємо хліб. Змащуємо олією, посипаємо зверху насінням льону і випікаємо приблизно 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Нагадаємо, господині розповіли, як смачно замаринувати скумбрію в банку.
Як повідомляв Знай.uа, опубліковано 2 найшвидших і дешевих рецепта страв з яєць.
Також Знай.uа писати, як ідеально запекти картоплю.