Ми вже знаємо, що наші читачі дуже люблять всякі цікаві рецептики. Цього разу ми не мучитимемо великими і складними процесами готування. Прийшов час дізнатися, як швидко і легко зробити унікальний соус з калини і перцю.
Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу, де кухарі діляться своїми особливими ритуалами і секретами.
Часом так хочеться гострого, але корисного додавання до страви. Такий соус не просто додасть необхідну гостроту, але і позбавить від переймань про склад продукту.
Що нам знадобиться: калина – 500 г, цукор – 500 г, гіркий перець – стручок, лимонна кислота – 0, 5 ч. л., сито, банки.
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Процес приготування: ягоди обдати окропом і протерти через сито. Додати цукор, лимонну кислоту і дрібно нарізаний перець, перемішати. Після розчинення цукру суміш розкласти в невеликі банки.
Не закриваючи, витримати їх при кімнатній температурі 2-3 дні до появи на поверхні щільної скоринки, закрити поліетиленовими кришками. І все, тепер соус можна додавати в улюблені страви, які тепер стануть ще смачніше з таким "бонусом".
Раніше повідомляли, рецепт низькокалорійних апельсинових кексиків: ласуни і фітоняшки оцінять.
Як повідомляв Знай.uа, рецепт швидкого пирога з шинкою і сиром для тих, хто не любить довго стояти біля плити: вкусняшка за копійки.
Знай.uа писав, капустяні оладки на кефірі: найпростіше блюдо, яке замінить сніданок, обід або вечерю.