Приготувати смачні і соковиті домашні чебуреки дуже просто і впоратися з цим зможуть як досвідчені домогосподарки, так і новачки на кухні. Рецептом поділилися в telegram-каналі "Прості рецепти".
Приготувати смачні домашні чебуреки, як виявилося дуже легко і просто. Для цього необхідно запастися наступними інгредієнтами:
Борошно - 500 грамів.
Гаряча вода - 200 мл.
Сіль - 1 ч/л.
Соняшникова олія - 30 мл.
Все потрібно розмішати в склянці і залити в борошно. Спочатку потрібно все вимісити ложкою, а потім тісно потрібно вимісити руками протягом 5 хвилин. Після цього потрібно дати тесту відпочити, залишивши його на одну годину. Потім потрібно приступити до приготування начинки, для якої знадобляться наступні інгредієнти:
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Фарш - 400 грамів.
Лук - 400 грамів.
Вода холодна - 50 мл.
Зелень.
Сіль, Перець.
До фаршу потрібно додати дрібно нарізану цибулю (400 грамів), а також невеликий пучок нарізаної зелені і сіль з перцем. Далі потрібно налити трохи води для соковитості і все перемішати.
Після цього можна взятися за тісно і поділити його на порції, після чого розкачати качалкою і викласти начинку. Продавивши краю виделкою чебуреки викласти на гарячу сковорідку і підсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку.
Раніше писали, ледачі штруделі з вишнею за 40 хвилин: простий рецепт, з яким впорається кожна господиня.
Нагадавши, мандариновий мармелад в домашніх умовах: швидкий рецепт, який продовжить святковий настрій.
Також ми повідомляли, кулінар Олена Прохорчук поділилася рецептом домашнього вершкового масла - смачно і доступно.