Український шеф-кухар, зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський знову радує шанувальників різними рецептами і порадами.
Приготування починається з того, що сир, цукор, ванільний цукор, манка, молоко, вершки і яйця змішуються віночком в однорідну масу. Готову суміш варто залишити постояти десь протягом години, щоб манка набухла. Потім її потрібно ретельно збити занурювальним блендером до глянцевого стану - щоб маса виглядала, як йогурт.
"Не хвилюйтеся, якщо маса рідкувата: як тісто на млинці або навіть оладки. Це добре. Сир може бути сухуватий, тоді я додаю ще трохи молока - 25 м Ізюм перебираю і окремо бланширую окропом — залишаю на 5 хв в гарячій воді, щоб набрякли. Я люблю чорні сорти - мені так смачніше. У збиту суміш всипаю родзинки і перемішую", - заявляє Володимир Ярославський.
Пенсіонерів ощасливлять допомогою: заплатять по 4000 гривень
Навіть тим, хто вчасно платить: українцям почали масово відрізати світло
ТЦК підуть з рейдами на ухилянтів: де шукутимуть порушників мобілізації
"Критична" сума – 5000 гривень: банки встановлюють тотальний контроль за клієнтами
Потім шеф-кухар заявив, що в основному використовує форму для торта. Він стелить в неї пергамент і пече запіканку при температурі 180-200 градусів протягом 35-45 хвилин. Поки вона не підніметься.
Залишається тільки дістати її, остудити і лише потім вийняти з форми.
Нагадаємо, хек з буряком і гранатовим соусом і шоколадний фондан з гострим васабі від Юрія Ковриженка - "Саме народне блюдо"
Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розлігся в ліжку з пухнастою красунею: "Моменти щастя"
Знай.ua писав, рецепт приготування смачного лимонного печива: позаздрить будь-яка господиня