Як правильно різати овочі, розповіли шеф-кухарі для відео на каналі "На всі руки".

Якщо ви неодноразово замислювалися про те, як професійним кухарям вдається так красиво готувати страви і чому у них виходить так віртуозно нарізати овочі, ці поради - для вас.

Скрін, відео YouTube нарізка

Автори ролика зібрали п'ять порад від професійних кухарів, які навчать вас правильно різати овочі.

Перш ніж почати, професіонали радять зробити наступне:

Популярні новини зараз

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще
  • скропити водою паперовий рушник, скласти його і підкласти під обробну дошку, щоб вона не ковзала.
  • на руці, якою ми тримаємо овочі, підігнути пальці - так і захоплення буде міцніше, і для пальців такий стан значно безпечніше.
  • ніж потрібно міцно тримати не тільки за ручку, але і злегка прихоплювати вказівним пальцем на кордоні.
  • ніж потрібно рухати не зверху вниз, а різати у напрямку до себе.

У ролику показали, як правильно подрібнити за допомогою ножа цибулю, часник, зелень і моркву.

"Спочатку показує що потрібно пальці зібрати, потім весь ролик ріже з пальцями в різні боки. Про цибулю взагалі треш, порізати мізинець або безіменний таким способом - дуже швидко і просто", - обурюються в коментарях до ролика коментатори.

Раніше повідомляли, рецепт смачних і корисних лляних крекерів: готуються швидко з трьох інгредієнтів.

Як повідомляв Знай.uа, найлегший рецепт "української" настоянки-Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях.

Знай.uа писав, рецепт багатошарового шоколадного торта" Спартак": порадуйте близьких ласощами до солодкого столу.