Багато хто пам'ятає з дитинства молочні коржики - їх пекли вдома, а іноді подавали і в шкільних їдальнях. Той запах і смак незмінно викликає в пам'яті приємні спогади.
Як приготувати молочні коржики, не гірше, ніж у мами, розповіли в співтоваристві «прості рецепти» в телеграмі.
Що знадобиться:
- 400 грамів борошна,
- 200 грамів цукру,
- 100 грамів масла,
- одне яйце,
- 80 мілілітрів молока,
- 10 грамів розпушувача,
- 2 грами ваніліну.
Як готувати:
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
- Масло дістати з холодильника і дати йому полежати, щоб нагрілося до кімнатної температури.
- М'яке масло збити з цукром до пишної маси.
- Додати туди яйце, молоко і розпушувач.
- В отриману суміш додати борошно і замісити м'яке тісто.
- Розкачати тісто в пласт товщиною в 6-7 міліметрів і формочкою для кексів видавити коржики.
- Перекласти заготовки на деко і випікати при температурі в 180 градусів протягом 15 хвилин.
Готові коржики посипати цукровою пудрою, подавати зі склянкою теплого молока.
Діти будуть в захваті!
Як повідомляв " Знай.ua", найлегший рецепт "української" настоянки - Вишенька додає делікатності і посмішки на обличчях. Такий вид алкогольного напою, як" настоянка", виготовляється шляхом настоювання спирту на різних плодах і прянощах.
Також " Знай.ua " писав, що Володимир Ярославський поза " МастерШеф. Битва сезонів " поділився рецептом вареників з вишнею: ого, як смачно.
Раніше повідомляли, рецепт смачних тістечок з вівсянки: можна навіть тим, хто стежить за своєю фігурою.