Наші читачі знають, що ми частенько публікуємо прості і корисні рецепти різних страв. На цей раз ми відшукали спосіб приготування напою, який прекрасно втамовує спрагу - безалкогольний яблучний сидр.
Тепер можна мчати на ринок або до супермаркету за яблучним соком, а можна дістати соковижималку і зробити нектар зі свіжих плодів. Найцікавіше те, що варити такий сидр потрібно всього 10 хвилин.
Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу, де кухарі-аматори діляться своїми особливими способами приготування.
Що нам потрібно з інгредієнтів:
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
- яблучний сік 2 літр;
- мед 3 ст. л.;
- гвоздика 10 головок;
- кориця 3 палички;
- апельсин 1 шт.
Спосіб приготування безалкогольного сидру:
Змішайте в каструлі яблучний сік, мед, гвоздику і корицю. Поставте каструлю на великий вогонь і доведіть рідину до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні 5-8 хвилин.
Зніміть сидр з вогню і дайте йому трохи охолонути. Пропустіть через ситечко, щоб видалити спеції і залишити тільки рідину.
Розріжте апельсин на тонкі кружечки, розкладіть їх по гуртках. Готовий солодкий сидр розлийте по гуртках і подавайте в теплому вигляді.
Раніше повідомляли, рецепт повітряних булочок з шоколадною начинкою: смачніше не придумаєш.
Як повідомляв Знай.uа, рецепт супу харчо по-грузинськи: наваристий, ароматний і з приємною гостринкою.
Знай.uа писав, заміна шкідливому майонезу: готуємо ніжний соус для салатів і бутербродів.