Відомий шеф-кухар, Євген Клопотенко розповів про своє розуміння та усвідомлення природи продуктів. Він написав великий пост для своїх дописувачів, та ще й прикрасив це цікавими фото.
Євген написав у своєму Facebook, що розуміє країну і природу зі свого ракурсу, з гастрономічного. Він пізнає смак продуктів через їхні зерно, яке виросло з землі.
"В Україні все буде добре тоді, коли нація у всій своїй повноті почне цінувати та берегти свою землю. Кожен українець на своєму рівні, так, як вміє. Хтось - геополітично. Хтось - культурно та історично. Хтось - екологічно. Бо всі ми з нашою землею взаємодіємо", - написав Євген.
Він заявив, що транслює єдність з землею через продукти, з яких готує страви.
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
"Моя залежність від землі - гастрономічна. Тому мій вибір: працювати з українськими продуктами та розвивати їхню цінність".
Він запропонував вирощувати українські продукти, адже за словами Євгена, вони вирощені у найпліднішій землі - чорноземі.
Відомо, що Клопотенко є автором реформ у шкільних їдальнях. Так вже повелося, що реформи мало хто любить, але без них не побудуєш і не зміниш нічого. Споглядаючи на фото, у якому Євген суне до рота землю, можна з острахом припустити, що він може таке й дітям запропонувати. Але ні, всі знають, що Клопотенко піклується про здоров'я дітей та хоче, щоб і батьки про це не забували.
А фото з землею - лише стильний образ, до чого пан Євген часто має схильність, - все прикрашати, робити стилізованим і цікавим.
Нагадаємо, раніше у Мережу "злили" смачнючий рецепт домашнього зефіру.
Як повідомляв портал "Знай.ua", простий рецепт-виручалочка для приготування бісквіту на будь-який випадок.
Також "Знай.ua" писав, рецепт приготування швидкого печива з морквяного тіста.