Якщо хочеться чогось смачненько, але не хочеться морочитися і проводити кілька годин на кухні, то в простий рецепт курки на солі стане справжньою знахідкою.
Для приготування смачної, соковитої і ароматної курочки необхідно докласти мінімум зусиль. Рецепт ідеально підійде якщо раптово нагрянули гості і подати на стіл нічого. Так, необхідні наступні інгредієнти: тушка невеликої курки і один кілограм звичайнісінької (НЕ йодованої) солі.
Приготувати страву дуже просто, тому без проблем впорається навіть новачок на кухні. Так, в першу чергу потрібно висипати сіль на деко і розрівняти, щоб товщина становила 1 сантиметр. Ніяких додаткових спецій додавати не потрібно. Також не потрібно додатково солити.
Добралися і до тих, хто з відстрочкою: ТЦК можуть забрати і багатодітних батьків
Без світла сиділи, тепер без води: в Україні запроваджують погодинні графіки водопостачання
Українців накриють масштабні перевірки у липні: нові правила варто знати, аби не втратити виплати
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Далі кладемо курку і відправляємо в розігріту до 180-200 градусів духовку. Запікати необхідно, виходячи з розрахунку 1 годину на 1 кілограм курки. В результаті вийде смачна, ароматна курочка з хрусткою шкіркою.
Також ми писали, молочні коржики за рецептом з "маминого зошита": мінімум інгредієнтів і 15 хвилин на підготовку. Рецепт смачних і ароматних молочних коржиків, як у мами.