У мережі розповіли про незвичайний рецепт найпростішої страви. Підійде відмінно для тих, хто дуже любить рибу.
Цього разу українцям пропонують приготувати минтай в кунжуті. Це досить проста страва, яка може з легкістю претендувати на звання вашого улюбленого.
Виходить риба апетитною, і буквально тане в роті, а кунжут надає їй горіховий смак.
Для приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
- Минтай (філе) 600 г;
- Яйця курячі 2 шт;
- Кунжут 120 г;
- Перець 1 за смаком;
- Сіль 1 за смаком.
Як тільки продукти були підготовлені, можна приступати до готування. Наріжте філе минтая на порційні шматочки. Далі в невелику миску вбий куряче яйце, сіль, перець, після чого збити все це за допомогою вилки.
Далі потрібно просто вмочити підготовлені шматочки риби у збитому яйці, потім помістити в кунжут, і викласти на розігріту сковорідку. І все, залишилося найпростіше. Обсмажити ĸусочĸі минтая на рослинній олії з двох сторін до золотистого кольору.
Просте, але неймовірно смачна страва готова, і сім'я скаже вам тільки спасибі. А якщо серед них є ще й любителі риби-то це відмінно.
Як гарнір можна використовувати рис, і якийсь ваш улюблений соус. Вони відмінно підійдуть до даного блюда. Можна його готувати навіть на свята.
Нагадаємо, що котлети з гороху від Костянтина Грубича: як нагодувати в сім'ю, якщо немає грошей на фарш
Раніше повідомлялося, що рприготування домашніх шпротів: знадобиться всього лише каструля або скороварка
Також, повітряні плюшки, які тануть у роті: простий рецепт солодощі до чаю