Відомий український кулінар та ресторатор Євген Клопотенко показав рецепт ідеальних дерунів. Він трішки модернізував рецепт та зробив уже давно знайому страву ще більш смачною.
Рецептом дерунів по-новому Євген Клопотенко поділився на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 690 тисяч осіб.
Євген Клопотенко зізнався, що дуже любить деруни, але йому довго хотілося додати до них щось нового та трішки поекспериментувати. Саме тому він вирішив додати до класичного рецепта ще й сир.

Деруни віж Євгена Клопотенка, скріншот

"Є лише один спосіб покращити ідеальне і не порушити закони господні. Додати сир. Так от, я взяв деруни і вкрив їх тонким сирним шаром. І це зробило бааам у роті. Так що це чесний рекомендейшн", - зазначив він.


Рецепт дерунів ві Євгена Клопотенка
Інгредієнти:
- картопля 3 шт
- цибуля 1 шт
- яйце 1 шт
- борошно 2 ст.л
- сіль та перець за смаком
- сир
Спосіб приготування:
Для початку картоплю та цибулю потрібно натерти на терці. Якщо є багато рідини, то потрібно її злити. Аби спростити собі роботу можна скористатися блендером.

Деруни віж Євгена Клопотенка, скріншот

До картоплі потрібно додати яйце, борошно та сіль з перцем. Все це добре перемішуємо і можна смажити. Добре розігрійте пательню та обсмажте з обох боків. Після кожен дерун потрібно вкрити тонким слайсом сиру. Смачного!
Нагадаємо, додасть в шкільне меню? Зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко сунув собі в рот грудку чорнозему. Клопотенко заговорив про землю, та народження продуктів
Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився рецептом азіатського "борщу": "Ідеально, щоб...". Кулінар поділився рецептом популярної азіатської страви, яку легко приготувати вдома
Також Знай повідомляв, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко навчить українців, як відчувати Азію в роті: "Видихніть і довіртеся". Євген Клопотенко навчить українців готувати найпопулярніші страви Азії