Рецепт яєчної запіканки з томатом - швидкий та низькокалорійний. Стане в пригоді, коли часу на приготування їжі обмаль.
В Telegram-каналі рецептів та цікавинок для господинь поділились рецептом смачної запіканки з яйцями та помідорами. Хоча можна використовувати та томатну пасту.
Для приготування поживної смакоти необхідно:
- Яйця – 4 шт
- Молоко – 50 мл
- Томатної пасти – 2 ч. л
- Тертого сиру – 50 г
- Петрушки – 30-40 г
- Рослинна олія для змащування форми
- Сіль
- мелена паприка
Для того, щоб набір продуктів став вишуканою стравою слід приділити всього декілька хвилин.
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Отже, готуємо:
Змішати яйця та томатну пасту (або перетерті свіжі томати). Посолити додати спеції. Також додати молоко та збити міксером.
Після чого додайте різану петрушку. Пекти запікану слід у духовій шафі з температурою 200 градусів, протягом 5-6 хвилин. Зверху можна посипати тертим сиром і звернути рулетиком.
У 100 грамах запіканки буде лише 160 кілокалорій, білків 13, жиру 11, вуглеводнів - 3,5. Це дуже смачна і поживна їжа, яка буде довподоби та дітям і дорослим.
Крім того, така їжа стане до снаги тим, хто тримає фігуру в тонусі, та не дозволяє собі переїдати.
Нагадаємо, раніше рецепт ситного теплого салату, до якого не знадобиться гарнір, а зробити його зможе навіть дитина.
Як повідомляв портал "Знай.ua", рецепт картопляної піци на сковороді - всього пів години на готовку, і вся сім'я сита.
Також "Знай.ua" писав, рецепти десертів до Дня святого Валентина від кулінарів "МастерШеф"