Зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський розкрив секрети приготування буженини з індички. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.
Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський часто ділиться рецептами приготування різних страв на офіційній сторінці в соціальній мережі. Зокрема, в Instagram у нього утворилася армія з 216 тисяч фоловерів, які коментують кожен його пост.
18 лютого Ярославський опублікував відеозапис, на якому презентував приготування буженини з індички.
Інгредієнт
- 1кг філе індички;
- морква;
- часник;
- гірчиця;
- маслинове масло;
- сіль і спеції для барбекю;
- залишки цибулі і селери;
- ароматні трави і біле вино за бажанням.
Алгоритм приготування
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
- Беремо філе індички, шпігуем його довгими брусочками моркви і порізаним часником. Додаємо сіль, перець, гірчицю і спеції і добре натираю цією сумішшю філе разом з оливковою олією – так м'ясо стає більш соковитим. І залишаємо заготовку в холодильнику на всю ніч.
- Вранці дістаємо індичку заздалегідь. Розігріваємо до 200 градусів.
- Кладемо індичку в невелику ємність разом з усіма овочами, додаємо чебрець. Наливаємо трохи вина для аромату. Все поміщаємо в рукав для запікання і ставлю на 1 годину готуватися.
- Коли проходить годину розкриваємо "рукав" і ставимо ще на 10-12 хвилин на 240 градусів під верхній гриль для рум'яної скоринки.
Нагадаємо, раніше рецепт ситного теплого салату, до якого не знадобиться гарнір, а зробити його зможе навіть дитина.
Як повідомляв портал "Знай.ua", рецепт картопляної піци на сковороді - всього півгодини на підготовку, і вся сім'я сита.
Також "Знай.ua" писав, рецепт десертів до Дня святого Валентина від кулінарів "МастерШеф"