Зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський розкрив секрети приготування буженини з індички. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український шеф-кухар, зірка проекту "МастерШеф", керуючий і співвласник ресторану Good Wine Володимир Ярославський часто ділиться рецептами приготування різних страв на офіційній сторінці в соціальній мережі. Зокрема, в Instagram у нього утворилася армія з 216 тисяч фоловерів, які коментують кожен його пост.

18 лютого Ярославський опублікував відеозапис, на якому презентував приготування буженини з індички.

Інгредієнт

  • 1кг філе індички;
  • морква;
  • часник;
  • гірчиця;
  • маслинове масло;
  • сіль і спеції для барбекю;
  • залишки цибулі і селери;
  • ароматні трави і біле вино за бажанням.

Алгоритм приготування

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Показати ще
  1. Беремо філе індички, шпігуем його довгими брусочками моркви і порізаним часником. Додаємо сіль, перець, гірчицю і спеції і добре натираю цією сумішшю філе разом з оливковою олією – так м'ясо стає більш соковитим. І залишаємо заготовку в холодильнику на всю ніч.
  2. Вранці дістаємо індичку заздалегідь. Розігріваємо до 200 градусів.
  3. Кладемо індичку в невелику ємність разом з усіма овочами, додаємо чебрець. Наливаємо трохи вина для аромату. Все поміщаємо в рукав для запікання і ставлю на 1 годину готуватися.
  4. Коли проходить годину розкриваємо "рукав" і ставимо ще на 10-12 хвилин на 240 градусів під верхній гриль для рум'яної скоринки.

Буженіна. Фото: скріншот відєо

Нагадаємо, раніше рецепт ситного теплого салату, до якого не знадобиться гарнір, а зробити його зможе навіть дитина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", рецепт картопляної піци на сковороді - всього півгодини на підготовку, і вся сім'я сита.

Також "Знай.ua" писав, рецепт десертів до Дня святого Валентина від кулінарів "МастерШеф"