Не зважаючи на те, що в країні триває другий місяць війни, українці не нехтують можливістю потішити себе смачненьким. Дехто примудряється навіть у метро та бомбосховищах варити борщ, випікати пиріжки і ліпити вареники.
У телеграм-каналі «Український кухар» поділилися рецептиком смачненького рулета з повидлом. Адже для гарного настрою і самопочуття людям потрібне щось солоденьке, а діти будуть просто в захваті від десерту.
Що знадобиться для рулета:
- Борошно – дві склянки;
- Цукор – одна склянка;
- Яйця – три штуки,
- Сода – пів чайної ложки,
- Сухе молоко – шість столових ложок,
- Повидло або джем – 250 грамів;
- Цукрова пудра – для прикрашання.
Приготування:
Збити в пишну масу охолоджені яйця і цукор. Додати просіяне борошно, сухе молоко і соду. Включити духовку на 190 градусів Цельсія, застелити деко пергаментом і вилити на нього рідке тісто. Запікати не більше 10 хвилин.
Головне за 6 вересня: повістки за кордон, блокування пенсійних карток та зниження мобілізаційного віку
Необхідно оновити дані: "Нафтогаз" зробив важливе попередження
Ці банкноти більше не друкують: НБУ припинив виготовлення гривні деяких номіналів
Індексація зарплат у вересні: у кого зростуть виплати
Вийняти і швидко перекласти корж на мокрий рушник, згорнути і залишити полежати хвилин п'ять. Тоді зняти пергамент і промазати щедро повидлом. Згорнути рулетик знову, нарізати на шматочки і притрусити цукровою пудрою.
Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями рецептом хліба без дріжджів легко приготувати під час війни
Також Знай повідомляв, торт "Золотий ключик" з вареною згущенкою: простий рецепт з доступних продуктів від Ольги Герун.