Не зважаючи на те, що в країні триває другий місяць війни, українці не нехтують можливістю потішити себе смачненьким. Дехто примудряється навіть у метро та бомбосховищах варити борщ, випікати пиріжки і ліпити вареники.
У телеграм-каналі «Український кухар» поділилися рецептиком смачненького рулета з повидлом. Адже для гарного настрою і самопочуття людям потрібне щось солоденьке, а діти будуть просто в захваті від десерту.
Що знадобиться для рулета:
- Борошно – дві склянки;
- Цукор – одна склянка;
- Яйця – три штуки,
- Сода – пів чайної ложки,
- Сухе молоко – шість столових ложок,
- Повидло або джем – 250 грамів;
- Цукрова пудра – для прикрашання.
Приготування:
Збити в пишну масу охолоджені яйця і цукор. Додати просіяне борошно, сухе молоко і соду. Включити духовку на 190 градусів Цельсія, застелити деко пергаментом і вилити на нього рідке тісто. Запікати не більше 10 хвилин.
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Вийняти і швидко перекласти корж на мокрий рушник, згорнути і залишити полежати хвилин п'ять. Тоді зняти пергамент і промазати щедро повидлом. Згорнути рулетик знову, нарізати на шматочки і притрусити цукровою пудрою.
Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями рецептом хліба без дріжджів легко приготувати під час війни
Також Знай повідомляв, торт "Золотий ключик" з вареною згущенкою: простий рецепт з доступних продуктів від Ольги Герун.