У багатьох містах України ввели комендатську годину, яка не дозволяє вийти ввечері прогулятися по району, подихати свіжим повітрям і з'їсти якусь вуличну їжу.

Частина України взагалі регулярно знаходиться якщо не під ракетними обстрілами, то під їх загрозою, яка наростає до вечора. Але ми, українці, не звикли сумувати. Тому роздобули для вас рецепт смачної шаурми з ніжною курочкою, якій позаздрить і Ашотік з найближчого кіоску.

Готуйте обережно - на запах можуть збігтися всі сусіди.

шаурма, скріншот з відео

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще
  • лаваш тонкий
  • сметана
  • майонез
  • кетчуп
  • кропу
  • Пекінська капуста
  • цибуля ріпчаста (можна червону)
  • морква
  • філе курки
  • огірки солоні
  • огірки свіжі
  • помідор

Спосіб приготування:

  1. Філе курки нарізаємо тонкими пластами, солимо, перчимо ( червоний і чорний перець), додаємо небагато рослинного масла, залишаємо маринуватися на 15 хвилин, потім обсмажуємо до рум'яної скоринки.
  2. Ріпчасту цибулю заливаємо розсолом від огірків, або окремо маринуємо.
  3. Задля соус змішуємо в рівних частинах, сметану, майонез, кетчуп і додаємо кріп.
  4. На лаваш викладаємо не багато соусу, пекінську капусту, цибулю, моркву, курку, свіжі огірки, солоні огірки, помідори, соус, і загортаємо.
  5. Обсмажуємо на сухій сковороді (можна на гриль, якщо є) з двох сторін.

Ось наша смакота готова і не потрібно ризикувати здоров'ям або навіть життям, купуючи її на вулиці. До речі, це може бути варіант обіду на роботу - достатньо буде розігріти в мікрохвильовці.

Нагадаємо про рецепт смачнющої сирної паски, для якої не знадобиться ні яйця, ні духовка.

Раніше ми ділилися рецептом торта "Золотий ключик" з вареним згущеним молоком: простий рецепт з доступних продуктів від Ольги Герун.