Українцям розповіли секретний інгредієнт для того, щоб червоний борщ став ще ідеальнішим. Додавати його потрібно в бульйон, і тоді ви обов'язково захочете добавки.
Секрет ідеального борщу криється в бульйоні, як відзначають кулінари. Коли варите м'ясний бульйон, в воду можна додати секретний інгредієнт. Цей крок зробить ваш борщ в рази смачніше.
Мало хто замислюється про те, що для червоного борщу м'ясо є досить важливим інгредієнтом. Потрібно правильно підібрати шматок м'яса, з якого вийде смачний і наваристий бульйон.
Заморожені шматки курки, свинини, яловичини і так далі абсолютно не підходять, адже з такого продукту смачного борщу не вийде.
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Для приготування найкраще взяти свіже м'ясо на кістки, в якому є жили і хрящі. Експерти відзначають, що в них величезна кількість екстрактивних речовин, завдяки яким бульйон виходить смачним, ароматним і наваристим.
Якщо ви хочете більш легкий і дієтичний бульйон, то потрібно взяти свіжу курку, або ж телятину. Ідеальним для наваристого страви буде яловичина, а також домашня курка.
Обов'язково додайте в ваш бульйон моркву, цибулю і петрушку. Для насиченого смаку багато ще використовують пастернак, ріпу, і звичайно ж цибулю-порей. Ось і весь секрет смачного українського борщу, який так люблять у всьому світі.
Нагадаємо, що Євген Клопотенко не втримався і дав найпростіший рецепт ідеальних пасок
Раніше повідомлялося, що аппетитний курячий суп з галушками: швидкий рецепт з найпростіших продуктів-ситі будуть всі
Також, 5 круп, які не потрібно варити: що приготувати, якщо немає світла і газу, поради від Алекса Якутова