Відомий український ресторатор та зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав українцям, як приготувати смачну та запашну паляницю.
"Це такий стратегічний посів, щоб паляниця існувала у різних площинах. Як тест на ідентифікацію своїх, бо по інгредієнтах все просто, але трушною паляниця вийде лише в українців. Цьом", - зазначив кулінар на своїй сторінці в Іnstagram.
Для паляниці вам знадобиться:
500 г борошна
400 мл кефіру
½ ст. л. соди
½ ст. л. солі
Спосіб приготування:
Обміняти долари по старому не вийде: ПриватБанк тихо переписав правила для валюти
Блокують всі картки – від пенсійної до зарплатної: боржників за комуналку позбавляють шансу на виживання
Пенсіонери можуть вимагати перерахунок: кому підвищать виплати на 1000 грн
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
Для початку у мисці потрібно змішати всі інгредієнти та дуже ретельно вимішати тісто. Спочатку його можна вимішувати ложкою, а потім почати вимішувати руками, доки тісто не набуде однорідної структури.
Як тісто буде готовим, сформуйте з нього хлібину та викладіть на деко, застелене пергаментом. Паляницю потрібно відправити у духовку, попередньо розігріту до 200 градусів та випікайте її 40 хвилин. Готовому хлібові дайте трохи охолонути, а потім розрізайте та смакуйте. Смачного.
Також Знай писав, Євген Клопотенко був свідком військової підготовки українських захисників - залишився в повному шоці: "Віримо в ЗСУ"
Раніше Знай писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, як провів три найкращі дні за час війни: "І вам раджу"