Починається літо, тому багато хто хоче їсти побільше різних салатиків зі свіжих овочів. Однак традиційні "Олів'є" і "Крабов'е" ніколи не будуть набридати українцям.
Однак, останнім часом всі забули про чудовий салат з нашого дитинства або ж дитинства наших батьків під назвою "Гранатовий браслет". Ця страва не тільки смачна, але і красива, тому зможе прикрасити будь-який святковий стіл
Інгредієнти:
• 250 г курячого філе;
• 2 буряка;
• 2-3 яйця;
• 150-200 г зерен граната;
• майонез за смаком;
• чорний мелений перець за смаком;
• 2 бульби картоплі;
• 2 моркви;
• 1 цибулина;
• 3 ст. л. волоських горіхів;
• сіль за смаком;
• соняшникова олія за смаком.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- Помийте овочі і відваріть їх до м'якості. Натріть на тертці.
- Помийте куряче філе і відваріть в підсоленій воді. Здрібнити.
- Відваріть яйця, остудіть і наріжте. Очистіть цибулю, подрібніть його і обсмажте на олії до золотистого кольору. Подрібніть горіхи.
- Візьміть блюдо і поставте в середину стакан, навколо викладайте шари: половина курки, терта морква, картопля, третина подрібнених горіхів, половина буряка, третина подрібнених горіхів, цибуля, курка, що залишилася, третина подрібнених горіхів, яйця, буряк, що залишився .
- Шари посоліть, поперчіть і змастіть майонезом.
- Приберіть склянку, розрівняйте останній шар і прикрасьте зернами граната.
Лайфхак: витягти зерна з граната для салату "Гранатовий браслет" можна дуже простим способом. Зріжте горизонтально верхівку плоду, потім уздовж білих прожилок зробіть прорізи. Переверніть гранат над мискою і рішуче постукуйте по ньому ложкою. Насіння випаде в ємність без особливих зусиль.
Нагадаємо про простий рецепт яблучної шарлотки за одну годину: не зашкодить фігурі і підніме настрій краще, ніж "Квартал 95".
Раніше ми ділилися рецептом меду з бузини від шефа "На ножах" Алекса Якутова: запашні і смачні ласощі з квітів.