Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями та унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано майже 720 тисяч осіб.
Євген Клопотенко розповів, як приготувати ідеальну молоду картоплю, тільки от без його "родзинок" знову не обійшлося. Кулінар запропонував своїм шанувальникам два дивних варіанти цієї страви і один нормальний, більш звичний.
- Варите картоплю до готовності, додаєте вершкове масло та трохи кориці.
- Варите картоплю, додаєте цедру й сік апельсину + арахіс.
"Спробуйте і те, і інше на одній картоплинці для початку. Щоб подумати та зрозуміти. Повірте мені, у вас так сильно і сконцентровано створюватимуться думи про картоплю, що ваш мозок буде зайнятий на годину мінімум. Варіант, щоб відволіктися та перезавантажити голову. Але це я вам не просто якусь х*рню даю. Ті смаки справді мають сенс та цінність", - додав Клопотенко.
У школах та дитсадках з'являться нові уроки: чого навчатимуть та до якого віку
Не пускайте без потреби: коли контролери не мають права заходити у квартиру
Пенсіонери отримають нову грошову допомогу: кому, коли та скільки виплатять
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
А ось з третім варіантом знайомий кожен - молода картопля з кропом і маслом. Але і знову кулінар вирішив внести внести "коригування". До готової страви він додає трохи оцту, приблизно столову ложку на півкілограма. Після перемішує і залишає під кришкою на 10 хвилин. Клопотенко стверджує, що цей інгредієнт дасть приємну кислинку.
Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко розповів, що можна приготувати з продуктів з гуманітарної допомоги: "Їсти смачно - важливо"
Також портал Знай.uа писав, ароматний соус Неаполітано від Вови Ярославського з "МастерШеф": після однієї ложечки кетчупу більше не захочеться