Українська телеведуча, ресторатор і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова радує шанувальників в Instagram не тільки унікальними рецептами, а й новинами з особистого життя. На знаменитість у соцмережі підписано понад 520 тисяч осіб.
Цього разу Тетяна Литвинова поділилася рецептом неймовірно апетитного пирога з вишнями, від одного погляду на який можна захлинутися власною слиною.
Знаменитість підкреслила, що зовсім скоро почнеться сезон цих червоних і соковитих ягід, тому зволікати не можна, а варто зберегти собі цей чудовий рецепт.
Інгредієнти:
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- Сир 9% 600г (перебити в пасту занурювальним блендером)
- Яйця 6 шт.
- Цукор 360г
- Масло вершкове 140г
- Цукор ванільний 20г
- Розпушувач 30г
- Сіль 1 ч. ложка
- Борошно пшеничне 440г
- Вишні 800 г
- Крохмаль 100 г
Приготування:
- Перебити сир в пасту занурювальним блендером
- Збити яйця з цукром
- В масло кімнатної температури натерти цедру лимона і додати кардамон.
- У просіяне борошно додати розпушувач і сіль.
- У збиті яйця додати перебитий сир, потім масло зі спеціями, потім борошно і охайно перемішати.
- Викласти тісто на лист з духовки, застелений пергаментом. Вишні без кісток обгорнути в крохмаль та викласти на тісто. Випікати 1 годину при 160 градусах. ( якщо вишні заморожені випікайте на 15 хв довше)
- Готовий пиріг замажте вишевим джемом та присипте подрібненими фісташками та цукровою пудрою.
Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко розповів, як смачно приготувати головну козацьку страву: рецепт, в який закохається кожен
Як повідомляв Знай.uа, найкращий фруктовий плов у вашому житті: простий рецепт від легендарних кулінарів для столу на Трійцю
Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом доступного сезонного салату: залишитеся ситі і при грошах