Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 220 тисяч чоловік.
Володимир Ярославський розкрив головні і дуже прості секрети приготування спаржі. Як зазначив кулінар, далеко не всім подобається даний продукт, а ось особисто він вважає, що ця рослина - справжній дар природи.
"Встигнути в останній вагон😂Сезон закінчується, але ви можете ще знайти на полицях ці гастрономічну смакоту!" - написав Ярославський.
Кулінар підказав, що спаржа відмінно поєднується з соусом бешамель і з ароматним сиром, її також можна додавати в салати і просто смакувати, попередньо обсмажити на вершковому маслі з голландським соусом.
Зима 2025−2026 в Україні: чи чекати аномального тепла, різких морозів і снігових сюрпризів - прогноз синоптиків
Знущалися, били та знімали на телефон: в Одесі курсанта військової академії довели до самогубства
В ухилянтів забиратимуть майно: кому готуватись
Українців попередили про масові перевірки: додому нагрянуть соцслужби
В її приготуванні немає нічого складного, всього два етапи:
- Очищену спаржу відварити буквально 1 хвилину в добре підсоленій воді,
- Відразу ж занурити в воду з льодом – щоб охолола.
Раніше ми писали про те, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво порадував рецептом незвичайних сирників: з кінзою і не на сковороді
Як повідомляв Знай.uа, Вова Ярославський приготував соковиті котлети з коропа і не забув поділитися рецептом: ідеально з пюре і огірочками
Також портал Знай.uа писав, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" поділилася рецептом ідеального пирога з вишнею: оцінять навіть самі прискіпливі бабусі