Влітку вже не так хочеться посьорбати теплого супчика, як взимку або восени через спеку. Тому в хід йде всіма улюблена "Окрошка".
Але в літній період також хочеться чогось зовсім легкого. А якщо спробувати зробити щось крутіше, ніж Окрошка? Наш суп "Мозаїка" точно сподобається любителям рибки та овочів. Він одночасно ситний і легкий і кожен член вашої родини точно попросить добавки.
Інгредієнти:
- 300-500 г рибного філе;
- 2-3 шт. моркви;
- 2-3 шт. картоплі;
- 1 шт. червоного солодкого перцю;
- 1/3 ст. білого вина;
- 2-3 ст. майонезу;
- зелень, сіль – до смаку.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Замість притулку – депортація: українцям у Чехії зачиняють двері
Не дадуть ні пенсію, ні субсидію: пенсіонерам знову ускладнили життя - що вимагають
Більше не вимагатимуть військово-обліковий документ: деяким чоловікам значно спростили життя
Заплатити мають всі: українців попередили про важливий податок, готуйте 5280 гривень
- Філе риби нарізати кубиками, залити холодною водою та зварити бульйон. Рибу викласти, бульйон процідити.
- Моркву нарізати кружальцями, очищений від насіння солодкий перець – кубиками, картопля також нарізати кубиками.
- Викласти овочі в бульйон, посолити та варити протягом 10 хвилин.
- Потім влити біле вино в суп, поварити 5 хвилин. Готовий суп розлити на тарілках, прикрасити зеленню.
- Рибу подати окремо, полив її майонезом і прикрасивши гілочками петрушки. Смачного!
Спробуйте цей легкий рецепт і ви, можливо, більше не захочете варити "Окрошку", з якої дуже багато мороки.
Нагадаємо про рецепт ідеального плову в рукаві від зірки "МайстерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: кухня залишається чистою.
Раніше ми ділилися рецептом маріупольського борщу з бичками та томатами: ви більше не готуватимете інакше.
Також не зайвим буде рецепт знаменитих полтавських галушок із куркою від зірки "МайстерШеф" Вови Ярославського.