Український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився дивовижним рецептом вівсянки-різото із грибами.
Для того, щоб приготувати цю страву, нам знадобиться кілька основних інгредієнтів. Це стосується печериць - 50 грам, вішанок потрібно стільки ж. Звичайно ж, не обійдемося без вівсянки – 100 грамів, без води – 200 мілілітрів, без вершків – 50 мл. Залишилися лише пармезан – 20 грамів та сіль із перцем.
"Ранок має бути добрим, а сніданок - смачним. Тому ловіть рецепт моєї улюбленої вівсянки. А ти з чим любиш вівсянку?", - пише Ектор Хіменес-Браво у публікації.
Ектор Хіменес-Браво зумів показати приготування лише за 40 секунд. Для початку він закидає печериці та вішанки на сковороду та обсмажує їх, злегка приправивши перцем. Потім додає олію, вівсянку та заливає все вершками. Перемішує. Потім на гарячу сковороду, туди ж, вирушає вершкове масло та тертий пармезан.
Хлопці, уважно на полях: українських військових атакує сказ, 2 тижні під купою уколів
Українцям масово полетіли штрафи від ТЦК, але платити не поспішають: кількість боржників б'є рекорди
Відстрочка під загрозою: Міноборони не може перевірити реєстри, а відповідати доведеться вам
Виплати зросли лише для обраних: кого залишили за бортом пенсійної індексації
Страва викладається на тарілку і знову посипається сиром.
"Я все люблю! А особливо коли ви щось готуєте, а тим більше, що ми теж можемо приготувати це вдома", "А я давно хотів приготувати вівсянку з чимось вишуканим, дякую за рецепт", - пишуть користувачі в коментарях.
Нагадаємо, Надія Матвєєва поділилася рецептом домашнього морозива зі згущеного молока: смак нагадає безтурботне дитинство.
Як повідомляв "Знай.uа", Євген Клопотенко здивував найсмачнішими варениками - навіть бабуся такого не готувала
Знай.ua писав, рецепт найніжнішої котлети по-київськи від зірки "МайстерШеф" Вови Ярославського: "Класно і швидко"