Відома українська акторка Анна Саліванчук відома завдяки ролі у ситкомі "Одного разу під Полтавою", фільмі "Свінгери" та багатьох інших. Артистка продовжує зніматися у проектах, а ще розвиває свій блог у Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.
Як відомо, Анна Саліванчук - це приклад умілої та турботливої господині, яка незважаючи на великий обсяг роботи, чудово справляється з усіма домашніми справами та виховує дітей. А ще артистка дуже любить готувати та регулярно ділиться з шанувальниками цікавими рецептами.
Цього разу вона розповіла, як приготувати соковиті фаршировані перці і показала всі процеси на відео. Ця страва має багату історію і готують її в багатьох країнах, виходячи з особливостей культури. В Україні солодкий перець зазвичай наповнюють м'ясним фрашем, рисом та томатною заливкою.
Саліванчук вирішила використати куряче м'ясо і не додавати крупи.
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Інгредієнти:
• Болгарський перець - 2 шт.;
• Цибуля - 1/2 шт.;
• Кабачок - 1/3 шт.;
• Помідор - 1 шт.;
• Куряче філе - 1 шт.;
• Часник - 1 зубчик;
• Сир -1 ст. ложка;
• Моцарелла або фета - 30 гр;
• Петрушка - 1 гілочка;
• Рослинна олія для смаження;
• Сіль, перець за смаком.
Приготування:
- Перець розрізаємо вздовж, видаляємо насіння. Укладаємо на лист, додаємо трохи олії і відправляємо у духовку до м'якості при 200 гр.
- Поки що нарізаємо кубиком кабачок, цибулю, помідор, куряче філе. Натираємо сир.
- Обсмажуємо кілька хвилин цибулю, закидаємо кабачок, філе, помідор.
- Вимикаємо вогонь, додаємо сир, моцарелу, петрушку, часник. Добре перемішуємо.
- Начиняємо перчики, посипаємо сиром і відправляємо в духовку на 7 хвилин.
Раніше ми писали, рецепт вівсянки з "сюрпризом" від зірки "МайстерШеф" Ектора Хіменеса-Браво: ідеально в кожній родині
Як повідомляв Знай.ua, Надія Матвєєва поділилася рецептом домашнього морозива зі згущеного молока: смак нагадає безтурботне дитинство
Також портал Знай.ua писав, що Ліза Глінська з "МайстерШеф" поділилася швидкими рецептами овочевих смаколиків: три палички виручалочки