Влітку 2022 року багатьом українцям не вдалося поласувати херсонськими кавунами через війну, яку розпочала росія на чолі з путіним.
Частково перекрити потребу намагалися за рахунок ввезення імпортної ягоди, але через це ціна на улюблений продукт літа значно підскочила.
Звичайно, зараз ми можемо спостерігати зниження вартості кавунів через те, що гарбузові встигли в інших областях, але все ж таки вона вища, ніж минулого року.
Саме тому потрібно максимально "відбити" свої гроші, використавши весь продукт. Для цього ми знайшли для наших читачів рецепт дивовижного та ароматного мармеладного варення з кавунових кірок, яке готується дуже легко.
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Інгредієнти:
- 2 кг кавунових кірок;
- 1,5 кг цукру
- часточки лимона
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1.Кавунові кірки очистити від верхньої зеленої шкірки і відокремити м'якоть від білої кірки, залишити трохи червоної частини кавуна, так буде красивіше.
2. Білу кірку розрізати на шматочки розміром 2-3 см. Помістити в каструлю, засипати цукром і поставити на вогонь.
3. Після закипання ставимо на мінімальний вогонь, додаємо лимонні часточки і варити 1.5 години, поки скоринки стануть прозорими. Стерилізуємо банки та розливаємо варення.
Нагадаємо, як приготувати прості та смачні листівники з вишнею від блогера Дідус: всього 4 інгредієнти та 20 хвилин.
Раніше ми повідомляли про незабутній борщ із голубцями: рецепт, який влаштує українське свято шлунка.
Також не зайвим буде паштет за дві години: простий рецепт смачної закуски без м'яса, за яку похвалить свекруху.