Котлети – це дуже універсальна страва, для якої підійде будь-який гарнір. Зазвичай їх готують зі свіжого фаршу, проте з крупи чи овочів теж виходить дуже смачно та низькокалорійно. Наприклад, можна використовувати гречку чи моркву, а цьому рецепті - капусту.
До неможливості простий і дуже швидкий рецепт приготування котлет з капусти підказала українська блогерка Тетяна Шеремет у своєму Instagram.
Господиня зазначила, що такий варіант сподобається тим, кому набридло м'ясо, а ще це непоганий спосіб заощадити, адже капуста коштує набагато дешевше за ту ж свинину, а ще вона низькокалорійна.
Складові:
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- 1 невелика капуста
- 1 яйце
- 1 цибулина
- невеликий пучок кропу
- 3 ст.л манки
- вершкове масло для смаження цибулі
- олія для смаження капустяних котлет
- сіль та перець за смаком
Процес приготування:
- Капусту ріжемо великими шматками і відварюємо до напівготовності.
- Поки капуста вариться, цибулю ріжемо дрібними кубиками, смажимо на вершковому маслі до золотистого кольору.
- З охолодженої капусти віджимаємо зайву рідину та пропускаємо через м'ясорубку.
- До капусти додаємо яйце, нарізаний кріп, смажену цибулю, манку, сіль та перець за смаком. Перемішуємо та відставляємо на 10 хв.
- Вологими руками формуємо котлети, смажимо на олії під закритою кришкою до готовності.
Раніше ми писали, консервація агрусу на зиму: простий рецепт напою, який замінить лимонад та компот
Як повідомляв Знай.ua, рецепт пікантних і гострих огірків на зиму: консервувати тільки так
Також портал Знай.ua писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розкрив рецепт авторської окрошки: одна ложечка і ви відмовитеся від традиційної