Рецепт напою із багатим смаком дозволить прикрасити осінні дні. Рецепт медової настойки розповів Данила Перваченку на своєму ютуб-каналі.
Медовуха є слабоалкогольним напоєм, що містить 1,2-9 відсотків обсягу етилового спирту.
Є різні варіанти даного напою. Пропонуємо один із поширених та простих варіантів. Приготування не триватиме багато часу.
складові
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей
- Горілка або самогон (40-45%) – 1 л;
- Мускатний горіх мелений – ¼ ч.л;
- Перець чилі пластівці – 2 ч.л;
- Чорний перець горошок – 1/2 ч.л;
- Мед – 2 ст.л;
- Перець запашний горошок -3-4 шт.;
- Гвоздка – 2-3 шт;
- Кориця мелена - ч.л.
Алгоритм приготування.
- Спеції з медом висипаємо в банку, заливаємо підготовленим спиртом, добре перемішуємо і відправляємо в темне місце на два тижні;
- Потім проціджуємо та розливаємо по пляшках. За кілька днів перцівка з медом готова.
Тепер борщ приготується за 30 хвилин: рецепт найкращої заправки, яка підійде і для салату.
Раніше ми повідомляли, що грузді та рижі вийдуть дуже ароматними: простий рецепт консервації грибів, про який ви не здогадувалися.
Також не зайвим буде найсмачніший яблучний сидр у вашому житті: простий рецепт для веселого свята.
А ось зірка "МайстерШеф" Ліза Глинська навчила українців розрізняти види кориці: улюблена пряність має багато "нюансів".