У зв'язку з подорожчанням всіх продуктів в країні, українці почали шукати заміну тим, що вже полюбилися. Наприклад, гречка на початку війни коштувала під 90 грн і вище, зараз її ціна падає, але все одно "кусається".
А от сочевиця, яка не поступається по поживності хлібу та крупам, обійдеться приблизно в 50 грн за 500 гр. У складі багато корисних речовин та мало жиру, тому вона популярна серед тих, хто стежить за фігурою.
Ліза Глінська підказала, як швидко приготувати суп із сочевиці, який будуть їсти навіть найвибагливіші дітки та вся родина. Він стане чудовою першою стравою, а головне незатратною і смачною.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Складові:
- 2.5 л води
- 300 г телятини
- 250 г сочевиці
- 1 морква
- 2 цибулини
- сіль за смаком
- петрушка
1. Відправляємо м'ясо у воду. Чистимо моркву. Відправляємо її до м'яса, чистимо і нарізаємо цибулю, відправляємо до м'яса. Додаємо сіль.
2. Відправляємо на плиту. Варимо 40 хвилин після закіпання.
3. Додаємо сочевицю. Варимо ще годину.
3. Забираємо м'ясо і моркву. Нарізаємо м'ясо, натираємо моркву. Відправляємо до бульону.
4. Додаємо петрушку. Кип'ятим ще 2 хвилини і готово!
Раніше ми писали про те, що тепер борщ приготується за 30 хвилин: рецепт найкращої заправки, яка підійде і для салату
Як повідомляв Знай.ua, грузді та рижики вийдуть дуже ароматними: простий рецепт консервації грибів, про який ви не здогадувалися
Також портал Знай.ua писав, рецепт гарбузового пирога з сиром і без цукру: швидко, смачно і корисно