Користь гарбуза для організмулюдини беззаперечна, а діти люблять цей фрукт за його солодкий смак. Через низьку калорійність гарбуз важається ідеальним дієтичним продуктом, адже в ньому нема крохмалю, холестерину та трансжирів, мало цукру, зате багато корисної для травлення клітковини.
Якщо гарбузова каша вам вже набридла, пропонуємо вам приготувати легенький салатик із цього фрукта на вечерю.
Варіантом приготування сезонної страви поділилась фудблогерка Альона Карпюк на своїй сторнці в Instagram.
Інгредієнти:
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
•100 г сиру фета,
•200 г гарбуза
•пів апельсина
•3 зубчика часнику
•мікс салату
•2-3 ст. л. Оливкова олія
Спосіб приготування страви:
Полийте гарбуз оливковою олією, додайте часник та поставте в духовку.
Запікайте гарбуз в розігрітій до 200 градусів духовці доки він не стане мʼяким.
На тарілку викладіть зелень, додайте апельсин, запечний гарбуз та фету шматочками. Полийте соусом.
Для соусу: 1 ч л діжонської гірчиці, 1 ст.л оливкової олії, 1 ч.л меду, 1 ст.л соєвого соусу.
Смачного!
Нагадаємо про хрусткі драники з гарбуза: рецепт "ледачого" сніданку.
Раніше ми повідомляли про гарбузову "Зебру" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім.
Також, ідеальний варіант затишного вечора: рецепт домашнього глінтвейну на основі білого вина.