Користь гарбуза для організмулюдини беззаперечна, а діти люблять цей фрукт за його солодкий смак. Через низьку калорійність гарбуз важається ідеальним дієтичним продуктом, адже в ньому нема крохмалю, холестерину та трансжирів, мало цукру, зате багато корисної для травлення клітковини.

Якщо гарбузова каша вам вже набридла, пропонуємо вам приготувати легенький салатик із цього фрукта на вечерю.

Салат з гарбуза. Фото Instagram

Варіантом приготування сезонної страви поділилась фудблогерка Альона Карпюк на своїй сторнці в Instagram.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

•100 г сиру фета,
•200 г гарбуза
•пів апельсина
•3 зубчика часнику
•мікс салату
•2-3 ст. л. Оливкова олія

Салат з гарбуза. Фото Instagram

Спосіб приготування страви:

Полийте гарбуз оливковою олією, додайте часник та поставте в духовку.

Салат з гарбуза. Фото Instagram

Запікайте гарбуз в розігрітій до 200 градусів духовці доки він не стане мʼяким.

На тарілку викладіть зелень, додайте апельсин, запечний гарбуз та фету шматочками. Полийте соусом.

Салат з гарбуза. Фото Instagram

Для соусу: 1 ч л діжонської гірчиці, 1 ст.л оливкової олії, 1 ч.л меду, 1 ст.л соєвого соусу.

Смачного!

Нагадаємо про хрусткі драники з гарбуза: рецепт "ледачого" сніданку.

Раніше ми повідомляли про гарбузову "Зебру" під гарячий чай: рецепт найкращого пирога, який рекомендую робити всім.

Також, ідеальний варіант затишного вечора: рецепт домашнього глінтвейну на основі білого вина.